kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
01 May 2012

[1r de Maig] Èxit de la manifestació anticapitalista a Barcelona

por Kaos. Països Catalans
Martes, 01 de Mayo de 2012 20:52
Més de 10.000 persones (22.275 persones segons càlculs del Setmanari la Directa) han participat en la manifestació alternativa de la tarda, que s'ha trobat amb un desplegament policial sense precedents.

La marxa anticapitalista convocada a Barcelona per uns quants col·lectius alternatius i anarquistes, entre els quals hi havia el moviment del 15-M, ha estat un èxit d'assistència. Més de deu mil persones hi han participat fortament envoltats per la policia, que ha fet un immens desplegament al centre de la ciutat, especialment a la plaça de la Universitat, des d'on ha començat la marxa. La manifestació ha transcorregut l'Eixample i el Paral·lel reclamant la llibertat dels quatre detinguts arran de la vaga general del 29 de març, entre altres consignes denunciant la reforma laboral i les retallades i reivindicant la continuïtat de la vaga general per fer enrere els plans del govern i els poderosos.

El control policíac ha estat molt elevat i ha inclòs el tancament dels accessos a la parada de metro d'Universitat de les línies 1 i 2 de Barcelona, de les 16.00 fins a les 18.30, per ordre dels mossos. A més, les persones que volien acostar-se a la plaça de la Universitat, d'on sortia la manifestació, han hagut de passar un fortíssim cordó de mossos, que en alguns casos han fet identificacions, han escorcollat bosses i s'han quedat pancartes i banderes.

Durant la manifestació, la presència de policia uniformada i de paisà ha estat molt notable.

Segons càlculs del Setmanari la Directa, a la marxa anticapitalista d'avui a Barcelona hi havia aproximadament 22.275 persones distribuïdes al llarg de 13.500 metres quadrats de recorregut. Capçalera a c/Manso amb Viladomat i cua a Gran Via amb c/Urgell. Mitjana d'1,5 per metre quadrat. S'ha de sumar un 10% per gent a voreres.

 

Font: Vilaweb / La Directa.

 

 

Ultima modificacion el Miércoles, 02 de Mayo de 2012 01:22


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio