kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
21 Mar 2012

Manifest dels estudiants d'Institut pel 29-M

Escrito por  KikeChiMinh
Valora este artículo
(1 Voto)
Proposta de manifest dels estudiants per demanar l'dahesió del professorat i personal a la vaga.

Carta del Sindicat d’Estudiants dirigida al professorat i personal del centre

En motiu de la propera Vaga General convocada per CCOO i UGT pel dia 29 de Març, els estudiants del centre hem decidit adreçar aquesta carta al professorat per mostrar el nostre recolzament a la vaga, i convidar a tots els professors, professores, i treballador/es a que s’hi sumin.

La finalitat per la qual demanem la vostra adhesió a la Vaga General no és tan sols en benefici dels i les estudiants, si no per la reforma laboral que afecta a tota mena de treballadors de l’estat, ja siguin funcionaris, obrers... i on hi sou inclosos vosaltres.  Aquesta reforma laboral aprovada pel Govern central, i aplaudida pel govern autonòmic de Catalunya, no tan sols servirà per tractar als actuals treballadors com si fossin mercaderia, també farà més difícil als futurs treballadors, en els quals ens hi incloem nosaltres, accedir a un mercat laboral amb previsió d’estabilitat.  

Tan sindicats com alguns partits polítics, han intentat que el Govern i la patronal accedeixin a obrir un diàleg per poder pactar aquesta reforma, però s’ha vetat, negat, i desestimat qualsevol opció a diàleg.

D’aquesta manera, l’única sortida que tant el Govern com la patronal donen a la població a oposar-se a aquesta reforma, és la convocatòria d’una Vaga General. Amb aquesta Vaga General, hem d’aconseguir aturar aquesta reforma, i això tan sols ho aconseguirem si tots i totes ens ajuntem, i afrontem aquesta Vaga General com l’única opció democràtica per frenar aquesta reforma laboral, i les polítiques neoliberals dels nostres governs.

Per tot això, demanem al professorat i als treballadors i treballadores del centre que s’adhereixin a la propera Vaga General de 24h, el proper dijous 29 de Març

Modificado por última vez en Miércoles, 21 Marzo 2012 22:56

You have no rights to post comments