kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
26 Abr 2012

Sense por Destacado

por iniciativa unitària
Jueves, 26 de Abril de 2012 10:35
Sense por és una iniciativa a través de la qual diferents sectors laborals, i també col·lectius, associacions, grups, entitats… i ciutadans i ciutadanes, volen mostrar el seu absolut desacord amb les actuacions que s’estan duent a terme des del Departament d’Interior de la Generalitat.

Sense por és una iniciativa a través de la qual diferents sectors laborals, i també col·lectius, associacions, grups, entitats… i ciutadans i ciutadanes, volen mostrar el seu absolut desacord amb les actuacions que s’estan duent a terme des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya arran dels fets del passat 29 de març, durant la jornada de Vaga General, i també amb les propostes d’enduriment del Codi Penal dels governs central i autonòmic.

El seguit de retallades en drets socials, la última reforma laboral aplicada, la situació d’atur que pateixen milers de ciutadans i ciutadanes, els centenars de desallotjaments que s’estan efectuant diàriament, entre molts altres motius, han portat la població a un estat de degradació i precarització tal que els ha fet dir prou. Milers de persones han sortit al carrer per denunciar les males gestions i la mala praxis dels que governen amb estratègies afins a interessos privats i deixant de banda el poble.

Sembla ser que la veritat ofèn i, davant les protestes generades, la seva resposta és la de criminalitzar la voluntat de preservar uns drets socials adquirits, fruits d’una llarga, costosa i dura lluita. Amb les seves estratègies, pròpies d’un model dictatorial, pretenen atemorir la societat perquè calli i sucumbeixi a l’empobriment per  tenir així carta blanca en els seus actes.

Però les seves estratègies no ens fan por i no ens faran callar!

Llibertat empresonats immediata: Isma, Dani, Javi i Laura!

No a la repressió ni a la vulneració de drets civils i llibertats polítiques!

No a la criminalització de la societat civil i dels moviments socials!

No a l’enduriment del Codi Penal!

Dimissió immediata del conseller d’Interior, Felip Puig i Godes!

Fi de la persecució policial de la protesta social!

No a les retallades!

La lluita pels drets socials no és cap delicte!!!

Es tracta de que entre tots i totes aconseguim recollir el màxim de signatures, per això cal fer-ne la màxima DIFUSIÓ. Ajudem-nos! Les persones individuals s’han d’adherir segons el sector on treballen o en el cas, que el seu sector no aparegui, s’han d’adherir a “ALTRES”. Les adhesions col.lectives ja sigui d’entitats, organitzacions, etc. s’han de fer  totes elles mitjançant la pestanya altres.

Per afegir un nou manifest d’un nou sector o en cas de trobar-vos amb problemes a l’hora de adherir-vos i signar, podeu contactar mitjançant la direcció de correu electrònic   Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla

 Moltísssimes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!

 Màxima difusió!

La lluita és de tots i totes!!

 

Enllaç amb la web

Ultima modificacion el Jueves, 26 de Abril de 2012 10:43


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio