kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
03 May 2012

Els sindicats catalans denuncien la repressió de les autoritats contra el moviment sindical

por Vilaweb
Jueves, 03 de Mayo de 2012 12:49
Es refereixen a mesures com l'anunci de modificació del codi penal o la pàgina web dels mossos sobre la 'violència urbana', de la qual posen en dubte la seva constitucionalitat.

Els sindicats CCOO, la UGT, la USOC, la CGT, IAC i la Intersindical-CSC han denunciat en un comunicat 'el creixent i preocupant protagonisme de les polítiques de repressió i intimidació dels poders poders públics per a limitar les llibertats i negar els drets democràtics de la ciutadania'. Critiquen que amb el pretext de neutralitzar el violents, govern català i espanyol pretenen vincular la resposta sindical i ciutadana contra les retallades 'amb els desordres i la violència urbana, ignorant el caire social i pacífic' de les protestes.

Es refereixen a mesures com l'anunci de modificació del codi penal o la pàgina web dels mossos sobre la 'violència urbana', de la qual posen en dubte la seva constitucionalitat. A més, denuncien 'accions desproporcionades' com la detenció de tres joves el dia de la vaga general i la d'una sindicalista de la CGT, tots ells en presó preventiva, i demanen que se'ls deixi en llibertat. 

Per tot plegat, els sindicats esmentats també insten les autoritats a posar fi a 'la seva actuació repressiva contra el moviment sindical i assumir les conseqüències d’una vaga general que va tenir un seguiment massiu'. Consideren inacceptable 'que es tracti persones que exerceixen el seu dret a reivindicar canvis de les polítiques socials i econòmiques com si fossin delinqüents'.Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio