kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
27 Abr 2012

L’Esquerra Independentista desafia Interior cridant a intensificar la lluita al carrer Destacado

por Resistència!
Viernes, 27 de Abril de 2012 17:12
Algunes de les persones que apareixen al web per a delators d'Interior han comparegut en roda de premsa juntament amb representants de les organitzacions de l'Esquerra Independentista- Han anunciat que portaran la pancarta del bloc independentista el 1r de maig

En un clar gest de desafiament, algunes de les persones que apareixen al web d’Interior per a delators han comparegut avui en roda de premsa de la mà d’Alerta Solidària per “reafirmar la lluita de l’Esquerra Independentista contra qualsevol coacció i mesura de criminalització”. A més, han anunciat que els activistes que Interior assenyala com a delinqüents encapçalaran la manifestació del 1r de Maig de Barcelona portant la pancarta del bloc independentista convocat entre altres per la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Els independentistes han comparegut al bell mig de Plaça Catalunya envoltats de regidors i portaveus de la CUP, a més de representants de les organitzacions de l'Esquerra Independentista com CAJEI, Maulets, COS, SEPC, Endavant, MDT i Alerta Solidària. El portaveu nacional d’Alerta Solidària, Xavier Pellicer, ha posat l’accent en la feblesa de les mesures d’Interior, que ha denunciat per "propagandístiques i jurídicament contràries a dret a més d’escassa eficàcia policial i judicial".

L'organitzación antirepressiva constata com "malgrat l'alarma social artificialment creada arran de les mobilitzacions de la vaga general, i malgrat l'anunci de les extremes mesures repressives que es proposen, la població, a diferència d'altres vegades no respon com desitjaria el Govern". "La brutal càrrega criminalitzadora no afecta a les ganes de seguir prenent el carrer. Perquè la ràbia contra tantes injustícies, pel moment, pot més que la por que ens volen fer sentir", ha manifestat.

Roger Sabà, representant del sindicat COS, ha posat èmfasi en el desafiament simbòlic de la roda de premsa en què els independentistes que hi apareixen han sortit donant la cara. Sabà ha afirmat que "és del tot desproporcionat l’esforç d’Interior per reprimir vaguistes i per atacar els drets fonamentals de manifestació". A més, ha posat de manifest que aquesta actuació "contrasta amb l’inexistent treball per engarjolar els delinqüents de guant blanc així com per assumir les pròpies responsabilitats, de la classe política dirigent, en el desmantellament de l’estat del benestar i el lliurament dels recursos del país, en essència la força de treball de la classe treballadora catalana, als interessos especulatius financers internacionals".

"La repressió és l'únic que els queda a uns governants cada cop més desgastats"

Al parer dels independentistes, davant les mesures antisocials que estan aplicant, l'únic camí és "seguir lluitant amb més força que mai i com s'ha mostrat en les darreres setmanes". En aquest sentit, asseguren que la repressió em forma d'intoxicació mediàtica, de cops de porra i piloteres, d’enduriment de legislacions, peticions fiscals desorbitades, sancions econòmiques, empresonaments i des d’aquesta setmana en forma d’aparador a internet per identificar participants en les mobilitzacions... "no és més que l’única eina que els queda a uns governants cada cop més desgastats i deslegitimats socialment; que mentre ingressen sumes milionàries a la banca retallen els drets més elementals a la població".

Alerta Solidària ha destacat la calúmnia en què incorre el web d'Interior "en tant que dóna per suposat el delicte comès abans de tot judici". A més, considera "especialment greu en el cas de menors que tenen per davant la possibilitat de denunciar Interior per la vulneració del seu dret d’imatge". Aquest dijous, els Mossos d'Esquadra van haver de retirar la imatge d'un menor d'edat de qui havien publicat la imatge. El noi va haver d'anar amb els seus pares a exigir la despublicació de les seves fotos.

 

http://www.llibertat.cat/2012/04/l-esquerra-independentista-desafia-interior-cridant-a-intensificar-la-lluita-al-carrer-17612

 

Altres fonts:

La Directa: http://directa.cat/noticia/quatre-independentistes-que-surten-llista-puig-fan-una-roda-premsa-barcelona

BTV (vídeo de Barcelona televisió): http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/04/27/alerta-solidaria-critica-el-web-dinterior-i-anuncia-que-mantindra-les-mobilitzacions/#None

NacioDigital: http://www.naciodigital.cat/noticia/42286/vandals/assenyalats/puig/encapcalaran/maig

...

Ultima modificacion el Viernes, 27 de Abril de 2012 23:13


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio