kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
20 Feb 2012

Tortosa: crònica i fotos de la manifestació contra la reforma laboral Destacado

Escrito por  Kaos. Laboral i Economia
Valora este artículo
(0 votos)
Dos mil manifestants de les Terres de l'Ebre van protestar pel centre de Tortosa contra la reforma laboral exigint la convocatòria de vaga general ja.

Amb la presència del sindicalisme oficial de CCOO i UGT, per una banda, i d’un bloc alternatiu format pel sindicalisme crític i activistes del 15-M, per una altra, es va celebrar la manifestació de protesta contra la reforma laboral, en la qual el crit més corejat fa ser “contra el govern i la patronal, vaga general”.

Durant la manifestació, que va arrencar de la Plaça del Carrilet, diversos activistes del 15-M van parodiar Rajoy i Mas, així com els dirigents de CCOO i UGT, Méndez i Toxo, com a corresponsables de la situació de retallades i retrocessos en drets que pateix la classe treballadora.

La manifestació va concloure amb la lectura del manifest unitari on es denunciava la reforma laboral i les retallades socials, que fan recaure la crisi sobre els treballadors i treballadores, mentre els veritables culpables, els bancs i les grans corporacions, se’n beneficien de les polítiques neoliberals que s’estan duent a terme.

Modificado por última vez en Martes, 21 Febrero 2012 22:04

You have no rights to post comments