kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
28 Feb 2012

Crida a la Vaga d’estudiants del 29 de febrer Destacado

por SEPC
Martes, 28 de Febrero de 2012 12:59
Convidem a totes les estudiants dels instituts dels Països Catalans (sota dominació espanyola) a secundar la vaga prevista pel proper 29 de febrer i a assistir als actes i manifestacions convocades als seus pobles, viles, barris i ciutats.

AGENDA

FEB_

DC/29 VAGA D'ESTUDIANTS ALS PAÏSOS CATALANS_ Alçat per l'ensenyament públic!

MANIFESTACIÓ PL- UNIVERSITAT 12:30

MAR_

DJ/01 VAGA D'ESTUDIANTS UAB

DJ/08 MANIFESTACIÓ PL- UNIVERSITAT 19H_ Dia de la dona treballadora. NO COSIREM LES VOSTRES RETALLADES!

Crida a la Vaga d’estudiants del 29 de febrer

manifest SEPC Vaga d’estudiants del 29 de febrer:

Benvolguts companys i companyes!

Amb les retallades al sector públic i la progressiva privatització i mercantilització de l’ensenyament i la sanitat observem com els mercats financers cada cop més marquen
les prioritats als governs estatals i autonòmics sobre on han de retallar i qui ha de pagar la seva crisi.


Aquests governs són els responsables de retallar els recursos necessaris per a la nostra educació. Ells s'han encarregat de retallar els sous dels nostres mestres, han privat l'entrada de nou professorat i la seva renovació mitjançant l'eliminació de noves places de mestre. Mantenen a milers d’estudiants fent classes en barracons sense calefacció i en aules massificades. Tanquen centres públics per “falta de pressupost” i posen tot tipus d'impediments per limitar l’accés a l’ensenyament en funció de les possibilitats econòmiques. A més i per si no fos prou, el nou ministre d’educació del govern espanyol, José Ignacio Wert, ha anunciat que ampliarà el batxillerat a tres anys i que vigilarà que es pugui triar l’educació en castellà al Principat de Catalunya, en altres paraules, vetllarà perquè la nostra llengua sigui minoritzada progressivament fins a desaparèixer. Aquesta política lingüística no és nova al nostre país: José Ramón Bauzà ha eliminat la immersió del català com a llengua vehicular a les escoles de les Illes Balears i Pitiüses i al País Valencià. Els atacs contra el català als centres educatius venen de lluny i es van perpetrant a cada nou govern del Partir Popular.

Davant aquests fets el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha decidit convocar una Vaga d’ensenyament als Instituts dels Països Catalans, que coincidirà amb una vaga general d'universitats, per mostrar el rebuig a aquestes mesures neoliberals que empitjoren l'educació i posen en perill el nostre futur. Així, convidem a totes les estudiants dels instituts dels Països Catalans (sota dominació espanyola) a secundar la vaga prevista pel proper 29 de febrer i a assistir als actes i manifestacions convocades als seus pobles, viles, barris i ciutats.

Que no ens toquin la pública ni el català!

Lluitem contra les retallades, aturem la mercantilització!

Enllaç amb la convocatòriaSi quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio