kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
27 Abr 2012

#iaioflautas llaman a una rebelión ciudadana el 12M-15M Destacado

Escrito por  Kaos. Indignación globalizada
Valora este artículo
(1 Voto)
Que no estem disposades a perdre els drets d’expressió, manifestació, reunió i vaga, que tant vam lluitar en la nostra joventut per conquerir. Que volem la llibertat dels nois empresonats! Que el 12M tornarem al carrer #sensepor!

@IAIOFLAUTAS PER UNA REBEL·LIÓ CIUTADANA EL #12M15M ,
EN DEFENSA DELS DRETS I LLIBERTATS CIVILS I PER LA LLIBERTAT DELS VAGUISTES EMPRESONATS SENSE JUDICI

Els Pressupostos i darreres mesures presentades pel govern aprofundeixen  en la línia de destruir la sanitat i educació públiques i universals, ens aboquen a la depressió econòmica i  fan que el futur sembli incert i gris.  Però tenim una bona notícia: el futur no està escrit. Està en les nostres mans que sigui diferent.

Les @iaioflautas creiem que és imprescindible una rebel·lió ciutadana contra els plans de l’oligarquia financera i els seus polítics còmplices, que volen garantir els seus beneficis sacrificant les nostres vides. El 12 de Maig, celebrant el primer aniversari de l’emergència del gran moviment ciutadà  del 15M, tenim l’oportunitat: farem una massiva i pacífica mobilització  europea i mundial.

I direm que tenim alternatives, un pla de rescat ciutadà amb 5 exigències per garantir el dret a l’existència per al 99%:

1. Ni un euro més per rescatar els bancs.

2. Educació, sanitat pública i de qualitat. 

3.  No a la precarietat. Retirada de la reforma laboral  i la jubilació als 67.

4. Dret a l’habitatge digne

5. Renda Bàsica universal

Avui, 26 d’abril, ocupem la seu del Departament d’Interior i no marxarem fins que no ens rebi el màxim responsable. Estem #enelinteriordeInterior per denunciar:

els plans de reforma del codi penal  per estendre la legislació antiterrorista anunciats pel Ministre de l’Interior i les declaracions del conseller Felip Puig  promovent la restricció del dret de reunió, l’enduriment del codi penal, el foment de la delació ciutadana, així com l’empresonament i detenció preventiva.

- la pràctica policial repressiva contra els vaguistes del 29M arreu de l’Estat, on diverses participants en piquets han estat detingudes. I,  molt en particular, l’actuació del Departament d’Interior de la Generalitat i el cos de Mossos d’Esquadra que han practicat detencions arbitràries, identificacions massives en concentracions pacífiques, han detingut sindicalistes, promocionen la delació ciutadana mitjançant una web i demanen llistes de participants a les assemblees de les facultats universitàries.

- l’injust i increïble empresonament sense judici de l’ Isma,  en Dani i en  Javi, per participar a un piquet estudiantil a Diagonal la matinada de la Vaga General del 29M, i  el més recentde la sindicalista Laura, per fer una performance.

Només hi ha una explicació a tant despropòsit. Els poderosos estan inquiets i volen atemorir-nos per a què no ens expressem pacíficament als carrers, però els demostrem que no tenim por i tornarem a conquerir el nostre dret a estar al carrer.

Que no estem disposades a perdre els drets d’expressió, manifestació, reunió i vaga, que tant vam lluitar en la nostra joventut per conquerir.
Que volem la llibertat dels nois empresonats!
Que el 12M tornarem al carrer #sensepor!
#EnElInteriordeInterior

Més fotos aquí (fotos oscar martínez)

http://www.iaioflautas.org/2012/04/por-una-rebelion-ciudadana-mas-que-nunca-a-defender-derechos-y-libertades-enelinteriordeinterior/

Modificado por última vez en Viernes, 27 Abril 2012 14:56

You have no rights to post comments