kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
24 Nov 2012

David Fernàndez: «El tsunami d'il·lusió ens durà al Parlament»

por Kaos. Països Catalans
Sábado, 24 de Noviembre de 2012 11:21
Davant d'unes 500 persones (moltes d’elles dempeus) que s'han reunit a les cotxeres de Sants, el cap de llista de la formació, David Fernàndez, s'ha encomanat al "capital humà desbordant, un tsunami d'il·lusió que ha reconstruït l'esperança".

Els dards contra el sistema i la confiança de tenir representació parlamentària han caracteritzat la cloenda de campanya de la CUP. Davant d'unes 500 persones (moltes d’elles dempeus) que s'han reunit a les cotxeres de Sants, el cap de llista de la formació, David Fernàndez, s'ha encomanat al "capital humà desbordant, un tsunami d'il·lusió que ha reconstruït l'esperança".
 
Fernàndez espera entrar aquest diumenge al Parlament amb un objectiu ben clar: "agafar-ne les claus i donar-les al poble". I ha reivindicat la CUP com una "formació disposada "a fer la vida impossible" als partits tradicionals. Com sempre, “des del carrer", hàbitat natural d'un moviment "nítidament d'esquerres, independentista, rebel, solidari i ètic".
 
El cap visible de la CUP ha aprofitat l'avinentesa per denunciar "el temps d'estafa i frau en els qual vivim" i ha posat com a exemple els catalans residents a l'exterior que no han pogut votar, quelcom propi "d'un règim d'apartheid", així com "el 15% de nous catalans i de sense papers que viuen al nostre país i no podran anar a les urnes".
 
Isabel Vallet, número 4 a les llistes de Barcelona, ha sintetitzat l'esperit de la CUP en cinc paraules, "dignitat, compromís, coratge, treball i lluita" i ha acusat Rita Barberà, José Ramón Bauzà i Felip Puig de simbolitzar "el retorn a les polítiques repressives del franquisme".
 
Cinc dies més de vaga d'autobusos
 
Josep Garganté, sindicalista de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i treballador de TMB, ha assegurat que la CUP té la missió de dir "veritats incòmodes i doloroses" i ha anunciat més mobilitzacions dels conductors d'autobusos. Entre el 17 i el 20 de desembre, no hi haurà servei entre les nou i les onze del matí i entre dos quarts de vuit del vespre i dos quarts de deu de la nit. El dia 21 l'aturada es produirà entre les deu del matí i les quatre de la tarda.
 
En l'acte, que ha finalitzat amb el cant d'Els Segadors, la formació s'ha solidaritzat amb el poble palestí, els vaguistes de Telefónica, el sector educatiu i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, "els nostres antiherois i els únics que han aconseguit aturar els desnonaments", segons David Fernàndez.

http://www.naciodigital.cat/noticia/49198/david/fernandez/tsunami/il/lusio/dura/al/parlament

Ultima modificacion el Sábado, 24 de Noviembre de 2012 12:01


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio