kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
01 May 2012

[Lleida] Patronal, culpables! Un grup de joves ataca la COELL, representant de la patronal a Lleida

por AJLL-CAJEI
Martes, 01 de Mayo de 2012 13:59
Assenyalen la patronal com a responsables directes de la situació actual a la que han portat a la classe treballadora i en concret al jovent.

Aquesta matinada un grup de joves han atacat amb ous de pintura la seu de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida, representants de les grans empreses de la ciutat, per tal d’assenyalar-los com a culpables, tant d’aquesta crisi del capitalisme, com de les conseqüències que estem patint com a classe treballadora.

Les grans elits empresarials han impulsat la darrera Reforma Laboral així com les darreres retallades tant del Govern espanyol com del Govern de la Generalitat, amb l’ajuda dels representants polítics de la burgesia el PP i CiU, amb l’únic objectiu d’acabar amb el poc que teníem amb l’estat del benestar i que havíem aconseguit gràcies a dècades de lluita i mobilització; volen convertir-nos en éssers totalment desposseïts, amb qui poder traficar lliurement com a mà d’obra per seguir fer funcionant els engranatges del capitalisme.

Mentre els poderosos, bancs i grans empreses, segueixen enriquint-se i augmentant els seus beneficis, la classe treballadora ens anem empobrint, a la vegada que perdem els drets socials que ens quedaven. Aquesta confrontació entre els seus guanys i les nostres necessitats no es pot resoldre, i és precisament fruit d’aquesta confrontació que darrerament la conflictivitat social i la lluita al carrer s’està accentuant, la lluita de classes s’evidencia més que mai, i davant de les nostres demandes, la classe dominant respon a cop de porra, a cop de repressió, amb detencions i fins i tot amb penes de presó.

Accions com la d’aquesta matinada evidencien que el jovent, com a grans damnificats de la situació actual, no ens quedarem de braços creuats, sortirem al carrer, i no solament el Primer de Maig, ho farem tants cops com faci falta, sense por. Des de l’Assemblea de Joves de Lleida animem al jovent a organitzar-se, a plantar cara, a moure’s per articular una resposta popular a l’altura de les seves agressions.

Contra les retallades i la reforma laboral, construïm la Unitat Popular!

Ultima modificacion el Miércoles, 02 de Mayo de 2012 12:35


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio