kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
25 Abr 2012

Montgat, cap a la III República Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(1 Voto)
La vila maresmenca va acollir actes de reivindicació republicana organitzats pel Partit Republicà d’Esquerra.

Al nostre municipi hem commemorat recentment el 14 d’abril, Día de la República, amb la hissada al balcó del ajuntament de la bandera republicana, acte reivindicatiu per recordar que la causa republicana és una causa de futur, que està plenament vigent i que som molts els que la reclamem, per molt que hi existeixi un silenci aclaparador sobre la qüestió de l’alternativa a la monarquia als mitjans de comunicació de masses, cosa que malauradament hem pogut tornar a comprovar fa ben poc.

Aquesta hissada és també un acte d’homenatge i record a totes les persones que van lluitar per molts anys per aconseguir aquest règim democràtic, i en record dels que van lluitar contra el feixisme i es van immolar defensant-la o van patir presó, repressió i exili per la defensa dels seus ideals. La hissada va tenir lloc al migdia i va ser realitzada per membres del Partit Republicà d’Esquerra.

Botifarrada republicana

El dia següent, 15 d’abril, es va celebrar al Parc del Tramvïa la botifarrada que el Partit Republicà d’Esquerra organitza tots els anys al municipi, la primera des de que Gabriel Salguero va ser escollit pels seus conciutadans com regidor al Ajuntament de Montgat.

Amb preus populars, bon menjar, bon beure i gairebé un centenar d’assistents, la botifarrada va ser una excel·lent ocasió per confraternitzar amb companyes i companys republicans vinguts d’arreu per l’ocasió, un bon dia per reunir-se, conèixer-se entre afiliats, compartir experiències i comentar noves actes pel futur.

Any rere any, els republicans continuem treballant i enfortint la lluita per proclamar la III República com a marc des del qual organitzar la convivència dels pobles ibèrics i garantir la justícia, les llibertats, el benestar, la igualtat d’oportunitats i la prosperitat social.

Partit Republicà d’Esquerra Montgat

Modificado por última vez en Miércoles, 25 Abril 2012 17:11

You have no rights to post comments