kaosenlared

Anuncio
sehansuscrito162  quedan838 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
02 May 2012

Castelló: 1-MAIG dia de la classe treballadora Destacado

por Endavant-OSAN
Miércoles, 02 de Mayo de 2012 18:50
[crònica - fotos] JORNADA DE MOBILITZACIÓ UNITÀRIA ANTICAPITALISTA 01-05-2012
Cada vegada més i millor! 800 persones formaren part de la manifestació anticapitalista organitzada per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa a Castelló de la Plana, on hi participa activament l'assemblea comarcal de la Plana d'Endavant-OSAN.
La manifestació de l'1 de maig va tindre un recorregut alternatiu al de les cúpules sindicals, i malgrat això, malgrat no tindre la totpoderosa i subvencionada estructura dels sindicats CCOO i UGT, va comptar amb més suport de la població que mai. 
Tot va començar setmanes enrere quan, des del treball assembleari, s'organitzà la jornada de mobilització unitàriament. Cartells i altres mitjans convocaven la població a prendre els carrers en el dia de la classe treballadora. 
Una traca obre per als manifestants el recorregut, precedits per un tot-terreny amb la megafonia ben alta. Mentre caminen entonen consignes contra la dictadura del capital imposada per l'Unió Europea i a favor dels serveis públics. 
Pintades a les façanes dels bancs els identifiquen com a responsables de la precarietat a la que ens condemna el sistema capitalista i centenars d'adhesius emplenen les institucions que els promouen. Els parlaments polítics fets a la plaça l'Ereta foren el final de la manifestació però, el principi de la jornada de la vesprada. 
La monumental paella popular va tindre una gran acollida, foren unes agradables hores de germanor proletària acompanyades de la millor música. Finalment, la jornada conclogué amb una xerrada-debat sobre el sistema capitalista, on s'analitzà holísticament com ens afecta i com l'organització unitària és l'única manera de substituir-lo pel socialisme.
Ultima modificacion el Miércoles, 02 de Mayo de 2012 20:54


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre

También te puedes suscribir y ayudar a que tengamos un presupuesto anual estable pinchando en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Suscripción 36 Euros
Suscripción 50 Euros
Más información sobre la suscripción: Aquí


blog comments powered by Disqus
Logueate en la parte de arriba o registrate para comentar.
Anuncio
Anuncio